Selge bolig selv: Oppgjørsoppdrag

Tenker du å selge bolig uten bruk av megler? Har du allerede funnet en kjøper til din bolig? Vi hjelper deg med resten av prosessen. 

Fra 2010 har privatpersoner hatt anledning til å annonsere sin bolig for salg på www.finn.no, en mulighet som tidligere var forbeholdt eiendomsmeglere. Etter at det ble åpnet for annonsering fra privatpersoner har både Forbrukerrådet og Konkurransetilsynet uttalt at det er trygt å selge boligen sin privat.

Tryggheten forutsetter imidlertid at en profesjonell aktør står for utarbeidelsen av kontrakten og gjennomføringen av det økonomiske oppgjøret. På dette trinnet i boligsalgsprosessen trenger både selger og kjøper juridisk ekspertise for å sikre at lover og regler følges, samt sikre at det skjer en fullverdig og riktig overføring av eiendommen og kjøpesummen. At det er en profesjonell aktør som forestår oppgjøret er ofte en forutsetning for at banken skal betale ut kjøpesummen.

Vi tilbyr bistand i slike oppgjørsoppdrag og besørger alle nødvendige dokumenter for en fullverdig og korrekt overføring av eiendommen. Oppdraget omfatter hele prosessen, med kontrakt, overskjøting med tinglysning og det pengemessige oppgjøret, med en avsluttende oppstilling til partene.

Hvis du vil vite mer om hvordan du selger bolig uten megler, kan du trykke her. 

 

Ønsker du hjelp til å selge boligen selv?

ELLER RING OSS NÅ  

55 32 20 55