Lurer du på om du trenger advokat? Ta risikotesten!

Rødt flag.jpg

Mange lever med større juridisk risiko enn de er klar over. Men den gode nyheten er at denne risikoen er det ofte ganske enkelt å sikre seg mot.

For å finne ut om du er en av de mange som tar unødvendig juridisk risiko i hverdagen, har Advokatforeningen laget noen enkle og informative tester som du kan ta. Her finner du linker direkte til testene, ut fra hvilket område du vil teste:

Arv og gaver

Barn og barnefordeling

Ekteskap

Skilsmisse

Separasjon

Samboerforhold

Avslutte samboerforhold

Hvis dine svar på spørsmålene i testen betyr at du kan løpe en juridisk risiko, får du opp risikomeldinger markert med rødt eller gult flagg. Når du er ferdig med spørsmålene, kan du lagre eller skrive ut de risikomeldingene du har fått underveis.

Obs! Risikotesten er et verktøy du kan bruke for å finne ut mer om hvilken juridisk risiko du har. Det inkluderer ikke spesialtilfeller, og erstatter selvsagt ikke behovet for juridisk rådgivning. Dersom du får opp noen røde eller gule flagg, anbefaler vi at du bestiller en GRATIS VURDERING av din sak hos oss i dag!

Posted on January 14, 2014 .